Onze services

Uw keuken bezorgen

Keukenskopen kan in overleg uw keuken thuis bezorgen. Informeer naar de prijzen en mogelijkheden voor het laten bezorgen van uw keuken.
Als de keuken bij je thuis bezorgd wordt, is het natuurlijk erg belangrijk dat het afleveradres goed bereikbaar is. Dat wil zeggen dat er plaats moet zijn voor de vrachtwagen en dat de ruimte waar de spullen naar toe moeten makkelijk bereikbaar is, en dat er voldoende plaats is om de artikelen neer te zetten. Verder is belangrijk de vloer voldoende te beschermen, bijvoorbeeld met stucloper. Kom je de keuken zelf afhalen? Doe dit dan niet alleen. Bij een keuken zitten vaak zware en grote objecten, zoals hoge kasten, lange werkbladdelen en apparaten. Daarom is het handig als je met minimaal twee personen de keuken komt afhalen.
Ook is het belangrijk dat er voldoende ruimte in een bus, vrachtwagen en/of aanhanger is om alle keukenonderdelen veilig te kunnen vervoeren. Zorg er ook voor dat je bijvoorbeeld karton, plastic of dekens meeneemt. Hiermee kunnen alle keukenonderdelen tijdens transport extra beschermd worden.

Uw keuken plaatsen

Desgewenst kunnen wij ook uw nieuwe droomkeuken plaatsen. Ons montage team bestaat uit mannen met een echte passie voor keukens en met meer dan 15 jaar ervaring in alle segment keukens. Een keuken monteren is echt vakwerk en luistert erg nauw. Zij werken dan ook met hoogwaardig gereedschap waardoor uw keuken precies zo gemonteerd wordt zoals u het in gedachten had.

Service op uw keuken

Keukenskopen.nl staat bekend om zijn goede service. Vanaf een offerte in 3d tot aan het plaatsen van uw nieuwe keuken, maar ook in onze aftersales willen wij de klant onze beste service bieden.

Garantie op uw keuken

Keukenskopen.nl geeft garantie op alle keukens en keukenapparatuur.